ОБРАЗОВАТЕЛНИ ВИСИНИ
към Международна фондация "Св. св. Кирил и Методий"
02/ 846 72 17; 02/ 846 72 98
edperspectives@abv.bg
TOEFL
SAT
GRE
GMAT
IELTS
Cаmbridge certificates
Business English
ILEC
Медицински английски
Курсове матури
Курсoве за ученици
Английски език
Немски език
Испански език
Руски език
Японски език
Аз мога повече
За бизнес клиенти
GRE
Graduate Record Examination

Курс GRE Брой часове: 60 уч. ч. (35 уч. ч. Verbal и 25 уч. ч. Math)
Цена: 345 лв.
Продължителност: 5 седмици
Занятия: вечерни или съботно-неделни

Курсът за подготовката за GRE-General включва 60 учебни часа, 35 уч. часа Verbal и 25 уч. часа Mathematics. Продължава 5 седмици. Сформират се вечерни и съботно-неделни групи. Курсистите правят допълнително 3 теста в компютърната зала, планирани индивидуално и неограничен брой тестове извън програмата на курса. Учебната програма включва тестове и упражнения от най-новите издания на ETS, Peterson, Kaplan, Princeton Review, Arco, Barron`s и др.

Повече за теста
Graduate Record Examination Test е стандартизиран тест, резултатите от който се разглеждат от комисиите по прием на кандидати за магистърски и докторски програми в хуманитарните и инженерни специалности. По тези резултати се преценяват качествата на кандидатите за академично израстване. Продължителността на GRE General Test е близо 4.5 ч. Тестът се състои от три части: една 30-минутна езикова секция (verbal), една 45-минутна математическа секция (quantitative) и две 30-минутни секции за 2 аналитични есета (essay). Резултатите от теста имат давност 5 години.

Регистрацията за изпита се извършва с кредитна карта поне един месец предварително на www.gre.org. На същия адрес може да намерите и информация за изпитните дати.

Адрес:
гр. София, ул. "Васил Априлов" №3
Телефон:
02/ 846 72 17, 846 72 98
Имейл:
edperspectives@abv.bg