ОБРАЗОВАТЕЛНИ ВИСИНИ
към Международна фондация "Св. св. Кирил и Методий"
02/ 846 72 17; 02/ 846 72 98
edperspectives@abv.bg
TOEFL
SAT
GRE
GMAT
IELTS
Cаmbridge certificates
Business English
ILEC
Медицински английски
Курсове матури
Курсoве за ученици
Английски език
Немски език
Испански език
Руски език
Японски език
Аз мога повече
За бизнес клиенти
ILEC
International Legal English Certificate

Курс ILEC
Центърът за сертификатна подготовка към МЕЖДУНАРОДНА ФОНДАЦИЯ “Св.Св. Кирил и Методий” предлага курс за подготовка на ILEC в два варианта: вечерен (заниманията се провеждат в два делнични дни от 18.30 по 4 учебни часа) съботно-неделен (групите работят по 5 учебни часа на занимание). Общата продължителност на курса е: 70 учебни часа - 1-ви модул и 60 учебни часа - 2-ри модул. Стартовото ниво на английски език, което курсистите трябва да притежават, е В 2 (upper-intermediate). Нивото се проверява се с входящ тест.

Преподавателите ни са с многогодишен опит в преподаването на юридически английски (в УНСС) и преподавател-юрист с преподавателска практика в Канада.

Учебници: Курсистите работят с учебници на издателство Кеймбридж и допълнителни материали и тестове, които ползват по време на курса.

Повече за сертификата:
ILEC е първият и единствен международен сертификат по юридически английски за студенти по право и практикуващи юристи в началото на своя професионален път. ILEC e предпоставка за успешен старт в кариерата и постигане на високи професионални цели с международни перспективи.

Вижте повече на: www.legalenglishtest.org и www.translegal.com

Изпитните дати може да видите на сайта на Британския съвет (www.britishcouncil.org/bulgaria ).

Адрес:
гр. София, ул. "Васил Априлов" №3
Телефон:
02/ 846 72 17, 846 72 98
Имейл:
edperspectives@abv.bg