ОБРАЗОВАТЕЛНИ ВИСИНИ
към Международна фондация "Св. св. Кирил и Методий"
02/ 846 72 17; 02/ 846 72 98
edperspectives@abv.bg
TOEFL
SAT
GRE
GMAT
IELTS
Cаmbridge certificates
Business English
ILEC
Медицински английски
Курсове матури
Курсoве за ученици
Английски език
Немски език
Испански език
Руски език
Японски език
Аз мога повече
За бизнес клиенти
SAT
Scholastic Aptitude Test

Курс SAT I /Reasoning Test/
Брой часове: 74 уч. ч. (46 уч. ч. Verbal и 28 уч. ч. Math)
Цена: 372 лв.
Продължителност: 2 месеца
Занятия: събота и неделя
При сформиране на групи – курсове в делнични дни.
През ваканциите: интензивни двуседмични курсове

По време на курса се работи върху усвояване и разбиране на трите основни компонента: писмен изпит-есе (Writing Section), критично четене (Critical reading) и математическа част (Math). Резултатът от теста SAT е в основата на подбора на кандидати за висшите учебни заведения по цял свят, включително и American University - Благоевград / България. Оценката Ви ще бъде използвана като база за отпускане на стипендия по време на обучението в съответния университет. Резултатите от теста имат давност три години!

Курсове SAT II /Subject Tests/
"Образователни висини" предлага курсове за подготовка на следните най-често полагани предмети от SAT II:
Mathematics Level IC - 24 уч. ч., 138 лв.
Mathematics Level IIC - 30 уч. ч., 172 лв.
Physics - 24 уч. ч., 138 лв.

Този вид кратки курсове стартират при сформиране на група!

Учебниците, по които се работи, са най-нови издания на "Peterson", "Kaplan", "Princeton Review", "Arco-master", "Barron`s", "College Board" и др. Те могат да се ползват в библиотеката или да се заемат за вкъщи.

Повече за теста:
Много колежи изискват или препоръчват един или повече тестове по предмети. Тестът по предмет е с продължителност един час. Изграден е на принципа на въпроси с възможност за избор от подадени варианти на отговор. Тези тестове определят знанията на учениците и студентите по основните академични предмети и колко добре могат да използват тези знания. Предметните тестове се полагат в 5 различни области: английски, история, математика, други науки, изучавани в училище и езици. Те помагат на колежите да сравняват академичните постижения на студентите от различните училища, където подготовката по курсовете и академичните изисквания могат да варират широко. Резултатите от предметния тест могат да бъдат добавени към вашето портфолио и да определят вашата компетентност в академичните области. Резултатите от Вашите Subject Tests помагат на колежите да определят доколко добре сте подготвени за различните програми, вашето място за опреснително или по-високо ниво курсове, както и да получите съвет при избора на курсове, когато вече сте студент.
Адрес:
гр. София, ул. "Васил Априлов" №3
Телефон:
02/ 846 72 17, 846 72 98
Имейл:
edperspectives@abv.bg