ОБРАЗОВАТЕЛНИ ВИСИНИ
към Международна фондация "Св. св. Кирил и Методий"
02/ 846 72 17; 02/ 846 72 98
edperspectives@abv.bg
TOEFL
SAT
GRE
GMAT
IELTS
Cаmbridge certificates
Business English
ILEC
Медицински английски
Курсове матури
Курсoве за ученици
Английски език
Немски език
Испански език
Руски език
Японски език
Аз мога повече
За бизнес клиенти
Немски език - препоръки


"Казвам се Деница Парашкевова и в момента участвам в трето подред ниво по немски език при г-жа Евгения Кършигорова. Започнах от А1, като само имах намерение да проверя дали още мога да уча и разбира се да опитам да осъществя едно старо желание - да науча немски. Много съм доволна и от групите, на които попаднах, и от преподавателката. Особено съм впечатлена от поднасянето на информацията - разбираемо, систематизирано в типичен немски ред. Научиха ни на логиката в езика, като винаги е приятно и дори забавно. Курсът, също разшири погледа ми върху един народ с различна култура и традиции. Знам, че езикът ще ми отвори много възможности и ще направи живота ми по-богат и интересен."
Деница Парашкевова


„Курсът по немски А1 се оказа място, където има хора учили немски и дори учащи немски. Обаче, също така, имаше и хора, които не бяха учили немски до този момент. Аз бях от тези, които са учили немски преди време, но доста полвинчато. Курсът ми припомни това, което някога бях знаел, и научих много нови неща. Дори ме запозна с немската култура. Колкото до преподавателя, г-жа Кършигорова, тя е най-готиният учител, който ми е преподавал :)”
Асен Попов


„Здравейте,
Благодаря Ви, че се обръщате към мен за обратна връзка. Искам да Ви кажа, че съм изключително вдъхновена от г-жа Кършигорова! Най-важното, което мога да дам като обратна връзка е, че много добре надграждахме материала. Така умело преговорихме всичко, взехме новите неща и се открехнахме към това, което ще се случи в следващото ниво. Ще се радвам да се включа и в групата за B2.
Поздрави:
Ния Атанасова


„Здравейте,
Ето мнението ми за курса и Евгения Кършигорова: Аз започнах с ниво А1 в друга организация. Уменията ми за изразяване бяха много неструктурирани и накъсани. Евгения ми помогна много да ги структурирам, да си обясня правилата и конструкциите и да се отпусна да мисля как да формулирам мисълта си на немски. Страхотен преподавател, който постоянно полага услилия да се усъвършенства и да дава максимално много знания на хората, които се обучават при нея. Методите за постепенно и логически свързано усвояване на граматичните правила са много ефективни и със сигурност са плод на задълбочената й работата над немския език. Учил съм няколко езика и с малки изключения досега не съм попадал на толкова ефективен учител. С удоволствие ще се включа и в групата за следващото ниво
Поздрави,
Павел Върбанов


Адрес:
гр. София, ул. "Васил Априлов" №3
Телефон:
02/ 846 72 17, 846 72 98
Имейл:
edperspectives@abv.bg